Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Vragen, verzoeken of opmerkingen?
Neem contact op met de klantenservice

Team THAIGO staat klaar voor jouw perfecte reis naar Thailand.

De perfecte reis naar Thailand begint bij THAIGO.
THAIGO.nl, een merknaam van THAIGO Group International B.V., is jouw partner op het gebied van Thailand reizen. Met ons team van Thailand-addicts en lokale reisexperts, en samen met onze twee hotels, vakantiewoningen (THAIGO Comfort Stay), food-garden, Muay Thai gym, restaurants, pizzeria, coffeeshop en vele partners in het centrum van Kanchanaburi en de rest van het land, geven wij jou de optimale beleving vanuit het hart van Thailand. Ben je in Thailand? Kom langs voor een kop koffie!

Spoed in Thailand?

Ben je in Thailand en heb je met spoed hulp nodig? Onze klantenservice staat voor je klaar. Onze Nederlandstalige spoedlijn is 24/7 bereikbaar via: (+66)0909053224.
Lokale noodnummers:
Politie: 191, Toeristenpolitie: 1155, Ambulance: 1669, Brandweer: 199
Nederlandse ambassade in Thailand:
(+66)023095200

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling?

Voor Muay Thai trainingsprogramma’s zonder vliegtickets:
Je ontvangt na het boeken een bevestiging en de factuur om 15% van het totaalbedrag aan te betalen. Daarmee garandeer je jouw boeking. Je kunt het bedrag erg eenvoudig overmaken. Let erop dat je altijd onze betaalgegevens gebruikt zoals vermeld op de factuur. Je kunt de gegevens controleren op deze webpagina. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 5 werkdagen voor de startdatum van jouw reis.

Voor Muay Thai trainingsprogramma’s inclusief vliegtickets:
Je ontvangt binnen 24 uur na het boeken de boekingsbevestiging en het verzoek om het totaalbedrag te betalen. Daarmee garandeer je jouw boeking en ontvang je ook direct de vliegtickets.

Voor groepsreizen:
1) Voor groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers per reis (over het algemeen min. 4 reizigers per groepsreis). Nadat het minimum is behaald, gaat de groepsreis definitief door en ontvang je de reisbevestiging. 2) Garandeer jouw boeking, nadat je de bevestiging hebt ontvangen, met een aanbetaling van 15% van het totaalbedrag. Je ontvangt hier per e-mail een betaalverzoek voor. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 21 dagen voor de startdatum. Ook hiervoor krijg je een betaalverzoek per e-mail. Nadat de betalingen zijn afgerond, krijg je de betalings- en deelnamebevestigingen en gaat jouw reis starten.

Voor groepsreizen inclusief vliegtickets:
Je ontvangt binnen 24 uur na het boeken de boekingsbevestiging en het verzoek om het totaalbedrag te betalen. Daarmee garandeer je jouw boeking en ontvang je ook direct de vliegtickets.

Vragen over betalingen? Neem contact op met de klantenservice.

Is THAIGO aangesloten bij een Nederlandse garantieregeling?


Garantie geregeld | VZR Garant

Jazeker! Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). VZR Garant is een erkende garantieregeling. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van THAIGO niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Hoe lang na het boeken krijg ik mijn reisbeschrijving?

Je ontvangt binnen 24 uur nadat je de bevestiging van de reis hebt ontvangen, de reisbeschrijving. Hierin vind je alles over de reis, inclusief meer informatie over de start van het programma, de benodigdheden en aanvullende informatie over verzekeringen en vliegtickets.

Mijn reis kan helaas niet meer doorgaan. Wat nu?

Stuur direct een e-mail naar info@thaigo.nl. Wij zullen proberen je zo goed mogelijk te helpen. Let op, er kunnen mogelijk annuleringskosten van toepassing zijn (afhankelijk van het moment van annuleren t.o.v. de startdatum). Geen zorgen: Mocht er spraken zijn van overmacht door bijvoorbeeld extreem weer, natuurrampen, pandemieën of andere extremiteiten, ben je gedekt. Zie https://thaigo.nl/annuleringsvoorwaarden/ voor meer informatie.

Ik heb geen boekingsbevestiging ontvangen

Dat is erg vervelend. Heb je jouw SPAM-folder al gecheckt? Soms komen onze e-mail daarin terecht. Niets onvangen? Stuur een e-mail naar info@thaigo.nl met daarin jouw naam, e-mail, boekingsdatum en evt. het boekingsnummer. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele uren de bevestiging zult ontvangen.

Kan ik ook op kantoor langskomen om een reis te boeken?

Op dit moment kun je enkel via onze website of klantenservice reizen boeken. In de toekomst zullen wij echter ook fysieke kantoren openen. Houd onze website en sociale media in de gaten voor het laatste nieuws.

Ga genieten in het land van de glimlach met de unieke services van THAIGO.nl

WOW! Klanten beoordelen onze service met een 9,5

Zo kun je ons bereiken

Alles voor jouw perfecte reis.

Bel met de THAIGO klantenservice

Een van onze medewerkers helpt je bij al jouw vragen

We zijn dagelijks van 08:00 uur tot 21:00 uur telefonisch te bereiken. Bekijk hieronder ons telefoonnummer.

Houd rekening met wachttijden i.v.m. het aankomende hoogseizoen.

Bekijk telefoonnummers

Vanuit Nederland:
(+31)085-1300610

Vanuit Thailand:
(+66)0909-053224

Chat met een medewerker

We reageren meestal binnen enkele minuten...

Gebruik onze handig chat om direct met een van onze medewerkers te chatten. Als wij gesloten zijn, kun je direct via het chatformulier jouw vraag versturen. Je vindt de chat via het spraakwolkje, rechtsonder op elke pagina.

Wij zijn via de chat dagelijks bereikbaar van:
08:00 tot 21:00 uur

Stuur een e-mail

Binnen max. 48 uur beantwoorden wij jouw mail

Verstuur jouw vraag, opmerking of wijzigingsverzoek via een e-mail. Wij zullen binnen maximaal 2 werkdagen reageren. Als je door ons gebeld wilt worden om jouw vraag te bespreken, kun je dat in het e-mailbericht aangeven.

Ons e-mailadres: info@thaigo.nl

MijnTHAIGO Dashboard

Alles voor jouw bestaande reis, gemakkelijk online

Bestaande klant? Beheer jouw boeking eenvoudig in MijnTHAIGO. Je vindt hier jouw bestaande boekingen, informatie over de betaling en andere belangrijke info m.b.t. jouw boeking.

Gebruik ons online contactformulier

Je ontvangt binnen 48 uur een reactie
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Als je door ons teruggebeld wilt worden, kun je hier jouw telefoonnummer invoeren.
Zo kunnen we jouw verzoek sneller bij de juiste persoon krijgen.
Als je nog geen boekingsnummer hebt, kun je dit veld overslaan

Over THAIGO.nl

Een merknaam van THAIGO Group International B.V.

THAIGO Group International B.V.

Schinkelweg 27E
2712 AZ Zoetermeer
Nederland (Let op: geen bezoekadres)

E-mail: info@thaigo.nl
Web: www.thaigo.nl
Telefoon: (+31)085-1300610
KVK-nr: 91373344
BTW-nr:
NL865628105B01

Ben je in Thailand? Kom langs voor een kop koffie!

Bezoekadres: 450 River Kwai Rd, Tambon Ban Tai,
Mueang Kanchanaburi District
Postcode: Kanchanaburi 71000, Thailand
Telefoon: (+66) 0909053224

Voorkom fraude en oplichting
Gebruik altijd de betaalgegevens zoals vermeld op de THAIGO factuur en hieronder. Een vreemde rekening ontvangen die je niet vertrouwt? Neem altijd eerst contact op met de THAIGO klantenservice.

Naam: THAIGO Group International B.V.
IBAN: NL16 FNOM 0517 3356 75
Bank: FINOM Payments
BIC: FNOMNL22

Met THAIGO reis je zonder zorgen naar Thailand

Alles voor jouw perfecte reis.

Garantie geregeld | VZR Garant

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling. Mocht THAIGO Group International B.V. (THAIGO) voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Werken bij THAIGO.nl?
Stuur jouw open sollicitatie naar info@thaigo.nl

Help jij ons naar de top in de reisindustrie? Wij zijn op zoek naar reisexperts, product managers, marketing experts, IT'ers (web development), sales medewerkers, designers en meer.