Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Annuleringsvoorwaarden

Deze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden door THAIGO.nl en zijn geldig vanaf 23-06-2023.

Annuleringsbeleid THAIGO.nl (THAIGO Group International B.V.)

 1. Algemeen
  a. Dit annuleringsbeleid is van toepassing op alle annuleringen van boekingen gemaakt bij THAIGO.nl.
  b. Door een boeking te maken bij THAIGO.nl stemt de klant in met dit annuleringsbeleid.
 2. Annuleringsverzoeken
  a. Alle annuleringen dienen schriftelijk te worden ingediend via e-mail of een ander communicatiemiddel zoals aangegeven door THAIGO.nl.
  b. Het annuleringsverzoek moet worden ingediend door de persoon die de boeking heeft gemaakt.
 3. Annuleringskosten
  a. Bij annulering van een boeking ná de aanbetaling zijn annuleringskosten van toepassing.
  b. De hoogte van de annuleringskosten is afhankelijk van het tijdstip van annulering en de aard van de geboekte diensten (max. 15% van het totaalbedrag).
  c. Het specifieke annuleringskostenbeleid, inclusief eventuele deadlines en percentages, wordt vermeld op de boekingsbevestiging en/of de productpagina op de website van THAIGO.nl.
 4. Restituties
  a. Terugbetalingen van annuleringen worden verwerkt volgens dit annuleringsbeleid en de toepasselijke wet- en regelgeving.
  b. Restituties worden doorgaans uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die voor de boeking is gebruikt, tenzij anders overeengekomen.
 5. Overmacht en wijzigingen door THAIGO.nl
  a. In geval van overmacht, zoals natuurrampen, politieke onrust of andere onvoorziene omstandigheden, behoudt THAIGO.nl zich het recht voor om een boeking te annuleren of te wijzigen.
  b. In dergelijke gevallen zal THAIGO.nl redelijke inspanningen leveren om alternatieve regelingen te treffen of een volledige restitutie aan te bieden volgens haar beleid en de omstandigheden.
 6. Wettelijke garanties
  a. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO.nl gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.
  b. Mocht THAIGO.nl voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

VZR Garant (www.vzr-garant.nl)

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO (THAIGO Group International B.V.) gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van THAIGO niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Boek direct jouw vliegtickets
en ga genieten.Bekijk vliegtickets

Zonder zorgen op reis.
De Thailand-experts van THAIGO staan voor je klaar.Neem contact op

(+31)085-1300610

Gebruik de THAIGO chat

info@thaigo.nl