Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Betalingsvoorwaarden

Deze betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden door THAIGO.nl en zijn geldig vanaf 23-06-2023.

Betalingsvoorwaarden THAIGO.nl

 1. Betalingsmethoden
  a. THAIGO.nl accepteert digitaal betalingen via bankoverschrijving en online betalingsplatforms, zoals PayPal en IDEAL (afhankelijk van uw bank). Op locatie kunt u betalen met Euro’s, lokale valuta of creditcard.
  Voorkom fraude: Let erop dat je altijd de volgende betalingsgegevens gebruikt:

  – IBAN: NL16FNOM0517335675
  – Begunstigde: THAIGO Group International B.V.
  – Bank: FINOM Payments

  b. De beschikbare betalingsmethoden kunnen afwijken en worden vermeld op de website of worden gecommuniceerd tijdens het boekingsproces.

 2. Boekingsbevestiging en aanbetaling
  a. Na het indienen van een boeking ontvangt de klant een boekingsbevestiging met de details van de boeking en het verschuldigde bedrag.
  b. Om de boeking te bevestigen, kan THAIGO.nl een aanbetaling vereisen. Het bedrag en de betalingsdeadline zullen worden vermeld in de boekingsbevestiging.
 3. Volledige betaling
  a. Het volledige verschuldigde bedrag dient te worden betaald vóór de aangegeven betalingsdeadline, tenzij anders overeengekomen.
  b. Indien de volledige betaling niet is ontvangen binnen de gestelde termijn, behoudt THAIGO.nl zich het recht voor om de boeking te annuleren en annuleringskosten in rekening te brengen volgens het annuleringsbeleid.
 4. Wisselkoersen en transactiekosten
  a. Indien betalingen in een andere valuta dan de valuta van THAIGO.nl worden gedaan, kunnen wisselkoersen en transactiekosten van toepassing zijn. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.
 5. Annuleringen en terugbetalingen
  a. Bij annulering van een boeking zijn terugbetalingen onderworpen aan het annuleringsbeleid van THAIGO.nl.

  b. Terugbetalingen worden verwerkt volgens het terugbetalingsbeleid van THAIGO.nl en kunnen afhankelijk zijn van eventuele annuleringskosten of andere toepasselijke voorwaarden.
  c. Kosten voor activiteiten waar niet aan is deelgenomen (o.a. Muay Thai trainingssessies, rondreiscomponenten, transport) kunnen niet worden gerestitutioneerd.
 6. Wettelijke garanties
  a. Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO.nl gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.
  b. Mocht THAIGO.nl voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

 7. Betalingsbevestiging
  a. Na ontvangst van de betaling zal THAIGO.nl een betalingsbevestiging verstrekken aan de klant, indien nodig.
  b. De betalingsbevestiging kan worden gebruikt als bewijs van betaling en moet mogelijk worden getoond bij inchecken of tijdens de reis.

VZR Garant (www.vzr-garant.nl)

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO (THAIGO Group International B.V.) gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van THAIGO niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Boek direct jouw vliegtickets
en ga genieten.Bekijk vliegtickets

Zonder zorgen op reis.
De Thailand-experts van THAIGO staan voor je klaar.Neem contact op

(+31)085-1300610

Gebruik de THAIGO chat

info@thaigo.nl