Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Boekingsvoorwaarden

Deze boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden door THAIGO.nl en zijn geldig vanaf 23-06-2023.

Garantie geregeld | VZR Garant
De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.

Mocht THAIGO voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft THAIGO zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van THAIGO niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Betalingsvoorwaarden THAIGO.nl (THAIGO Group International B.V.)

 1. Betalingsmethoden
  a. THAIGO.nl accepteert digitaal betalingen via bankoverschrijving en online betalingsplatforms, zoals PayPal en/of IDEAL (afhankelijk van uw bank). Op locatie kunt u betalen met Euro’s, lokale valuta of creditcard.
  b. De beschikbare betalingsmethoden worden vermeld op de website of worden gecommuniceerd tijdens het boekingsproces.
 2. Boekingsbevestiging en aanbetaling
  a. Na het indienen van een boeking ontvangt de klant een boekingsbevestiging met de details van de boeking en het verschuldigde bedrag. De klant is verantwoordelijk voor het controlen van de gegevens.
  b. Om de boeking te bevestigen, kan THAIGO.nl een aanbetaling vereisen. Het bedrag en de betalingsdeadline zullen worden vermeld in de boekingsbevestiging.
  c. De klant is verantwoordelijk voor het correct aanleveren van reizigersgegevens. THAIGO.nl is niet aansprakelijk voor wijzigingskosten welke voortvloeien uit handelingen van leveranciers en/of partners om reizigersgegevens te wijzigen. Deze kosten zijn voor rekening van de klant. De hoogte van de kosten hangt af van het moment van wijzigen en zijn afhankelijk van het beleid van de aanbieder. De aanbieder staat vermeld op de factuur.
 3. Volledige betaling
  a. Het volledige verschuldigde bedrag dient te worden betaald vóór de aangegeven betalingsdeadline, tenzij anders overeengekomen.
  b. Indien de volledige betaling niet is ontvangen binnen de gestelde termijn, behoudt THAIGO.nl zich het recht voor om de boeking te annuleren en annuleringskosten in rekening te brengen volgens het annuleringsbeleid.
 4. Wisselkoersen en transactiekosten
  a. Indien betalingen in een andere valuta dan de valuta van THAIGO.nl worden gedaan, kunnen wisselkoersen en transactiekosten van toepassing zijn. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.
 5. Annuleringen en terugbetalingen
  a. Bij annulering van een boeking zijn terugbetalingen onderworpen aan het annuleringsbeleid van THAIGO.nl.

  b. Terugbetalingen worden verwerkt volgens het terugbetalingsbeleid van THAIGO.nl en kunnen afhankelijk zijn van eventuele annuleringskosten of andere toepasselijke voorwaarden.
  c. Kosten voor activiteiten waar niet aan is deelgenomen (o.a. Muay Thai trainingssessies, rondreiscomponenten, transport) kunnen niet worden gerestitutioneerd.
 6. Betalingsbevestiging
  a. Na ontvangst van de betaling zal THAIGO.nl een betalingsbevestiging verstrekken aan de klant, indien nodig.
  b. De betalingsbevestiging kan worden gebruikt als bewijs van betaling en moet mogelijk worden getoond bij inchecken of tijdens de reis.

Annuleringsbeleid THAIGO.nl (THAIGO Group International B.V.)

 1. Algemeen
  a. Dit annuleringsbeleid is van toepassing op alle annuleringen van boekingen gemaakt bij THAIGO.nl.
  b. Door een boeking te maken bij THAIGO.nl stemt de klant in met dit annuleringsbeleid.
 2. Annuleringsverzoeken
  a. Alle annuleringen dienen schriftelijk te worden ingediend via e-mail of een ander communicatiemiddel zoals aangegeven door THAIGO.nl.
  b. Het annuleringsverzoek moet worden ingediend door de persoon die de boeking heeft gemaakt.
 3. Annuleringskosten
  a. Bij annulering van een boeking ná de aanbetaling zijn annuleringskosten van toepassing.
  b. De hoogte van de annuleringskosten is afhankelijk van het tijdstip van annulering en de aard van de geboekte diensten.
  c. Het specifieke annuleringskostenbeleid, inclusief eventuele deadlines en percentages, wordt vermeld op de boekingsbevestiging en/of de productpagina op de website van THAIGO.nl.
  d. Als de reis eenmaal begonnen is, zijn er geen annuleringen meer mogelijk.
 4. Restituties
  a. Terugbetalingen van annuleringen worden verwerkt volgens dit annuleringsbeleid en de toepasselijke wet- en regelgeving.
  b. Restituties worden doorgaans uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die voor de boeking is gebruikt, tenzij anders overeengekomen.
  c. Kosten voor activiteiten waar niet aan is deelgenomen (o.a. Muay Thai trainingssessies, rondreiscomponenten, transport) kunnen niet worden gerestitutioneerd.
  d. THAIGO.nl is niet aansprakelijk voor gevolgen voortvloeiend uit het niet (tijdig) beschikken van het juiste visum (ook bij binnenlandse verlenging). Er is in dat geval geen restitutie van reeds gemaakte kosten mogelijk.
 5. Overmacht en wijzigingen door THAIGO.nl
  a. In geval van overmacht, zoals natuurrampen, politieke onrust of andere onvoorziene omstandigheden, behoudt THAIGO.nl zich het recht voor om een boeking te annuleren of te wijzigen.
  b. In dergelijke gevallen zal THAIGO.nl redelijke inspanningen leveren om alternatieve regelingen te treffen of een volledige restitutie aan te bieden volgens haar beleid en de omstandigheden.

VZR Garant (www.vzr-garant.nl)

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt THAIGO (THAIGO Group International B.V.) gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van THAIGO niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Boek direct jouw vliegtickets
en ga genieten.Bekijk vliegtickets

Zonder zorgen op reis.
De Thailand-experts van THAIGO staan voor je klaar.Neem contact op

(+31)085-1300610

Gebruik de THAIGO chat

info@thaigo.nl