Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Essentiële dingen om rekening mee te houden tijdens het plannen van jouw Muay Thai reis naar Thailand

Muay Thai training in Thailand: Dit moet je weten

Op deze pagina zullen we een aantal belangrijke zaken benoemen die je moet weten om jou Muay Thai-reis compleet te maken (leestijd: 3 min.)

Wil jij het optimale uit jezelf halen en ben je geïnteresseerd in sportieve en avontuurlijke reizen? Dan is Muay Thai training in Thailand misschien iets voor jou!

Een reis naar Thailand plannen voor Muay Thai-training kan een opwindende en memorabele ervaring zijn. Voordat je vertrekt, is het echter belangrijk om goed voorbereid te zijn. In dit artikel zullen we enkele essentiële dingen bespreken die je moet weten voordat je jouw Muay Thai-reis naar Thailand plant. Van het kiezen van een Muay Thai-sportschool en in vorm komen, tot het leren van eenvoudige Thaise zinnen, het controleren van visumvereisten en het meenemen van de juiste uitrusting, we zullen je voorzien van waardevolle tips en faciliteiten om jouw reis soepel te laten verlopen!

Een goede voorbereiding is het halve werk
Een reis naar Thailand plannen voor Muay Thai-training kan een geweldige en onvergetelijke ervaring zijn, maar het is belangrijk om voorbereid te zijn voordat je vertrekt. Hier zijn enkele essentiële dingen die je moet weten voordat je jouw Muay Thai-reis naar Thailand plant:

  • Doe onderzoek en kies een gerenommeerde Muay Thai-sportschool: Er zijn talloze sportscholen in Thailand die Muay Thai-training aanbieden, dus het is belangrijk om onderzoek te doen en een sportschool te kiezen met ervaren en meertalige trainers (Zie artikel: “Het kiezen van de juiste Muay Thai-sportschool in Thailand met THAIGO).
  • In vorm komen: Muay Thai is een fysiek veeleisende sport, dus het is belangrijk om in vorm te zijn voordat je begint met trainen. Begin met enkele basisfitnessoefeningen zoals hardlopen, fietsen of zwemmen om je uithoudingsvermogen op te bouwen.
  • Leer eenvoudige Thaise zinnen: Zelfs basiskennis van de Thaise taal kan erg nuttig zijn om met de lokale bevolking te communiceren en de weg te vinden. Leer enkele basiszinnen, zoals begroeten, om een routebeschrijving vragen of eten bestellen.
  • Controleer de visumvereisten: Afhankelijk van uw nationaliteit heeft u mogelijk een visum nodig om Thailand binnen te komen. Controleer de visumvereisten ruim van tevoren om complicaties te voorkomen. (klik hier voor meer informatie over visa voor Thailand)
  • Neem de juiste spullen mee: Zorg ervoor dat je de juiste uitrusting meeneemt voor je training, zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers en een mondbescherming. Vergeet ook niet voldoende lichte, ademende kleding mee te nemen, want het weer kan in Thailand erg warm en vochtig zijn.

Met de Muay Thai trainingen van THAIGO train je zorgeloos
Als je besluit om Muay Thai training te gaan volgen, opent dit veel mogelijkheden om te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. Wel kan het soms een uitdaging zijn om een training locatie te kiezen die aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

THAIGO biedt alle faciliteiten en begeleiding voor een perfecte ervaring!
Zo helpen we waar nodig met het regelen van je visum of reisverzekering en bieden wij je alleen de beste instructeurs, Muay Thai scholen en gidsen aan, zodat je altijd in goede handen bent. Ook regelen we zo nodig jou persoonlijke Muay Thai uitrusting en bieden we jou alle faciliteiten aan om in vorm te komen! Bovendien verblijf je in één van de comfortabele tophotels op loopafstand van de Muay Thai school, zodat je jezelf met een gerust hart kunt focussen op wat echt belangrijk is: JEZELF & jouw fysieke gezondheid!

Bekijk hieronder onze beste Muay Thai trainingen in Thailand

Professionele training

9 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (9 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 9 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€689€595
(10 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Aanbevolen

7 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Beginners Course)

Trainingsprogramma (7 dagen) inclusief 8 nachten verblijf in een van onze comfortabele tophotels in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€599€449
(7 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Professionals

30 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (30 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 30 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€1.850€1.650
(6 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Unieke ervaring

16 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (16 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 16 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand

Intensief trainingsprogramma (totaal 24 sessies) voor gevorderden met vechtervaring.
De professionele trainer houdt rekening met jouw vaardigheden, conditie en tempo.
Bij de wereldberoemde Sitmonchai Gym in Kanchanaburi, Thailand
Verblijf in privékamer bij de gym
De eerste en laatste nacht slaap je in een comfortabel hotel
We staan voor je klaar: Nederlandse medewerker op locatie
Start dagelijks op maandag t/m zaterdag (Let op: vol=vol)
Black Friday Deal: Boek vóór 27 november 2023 en geniet van gratis airport ophaalservice t.w.v. €50,-

Vanaf€1.095€899
(9 Beoordelingen)
Bekijk deze reis

Boek direct jouw vliegtickets
en ga genieten.Bekijk vliegtickets

Zonder zorgen op reis.
De Thailand-experts van THAIGO staan voor je klaar.Neem contact op

(+31)085-1300610

Gebruik de THAIGO chat

info@thaigo.nl