Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Muay Thai in Thailand: Het kiezen van de juiste Muay Thai-sportschool in Thailand doe je met THAIGO!

Muay Thai training in Thailand: Zo kies je de juiste Muay Thai training!

Op deze pagina vindt je informatie die je kan helpen om de juiste sportschool te vinden voor Muay Thai training op jouw niveau (leestijd: 3 min.)

Vind jij het lastig om de juiste Muay Thai sportschool in Thailand te vinden die goed aansluit bij jou wensen en behoeftes? THAIGO helpt je graag op weg!

De keuze voor de juiste Muay Thai-sportschool in Thailand is van groot belang om optimaal te kunnen profiteren van je training en algehele ervaring in Thailand. Met talloze sportscholen verspreid over het land en verschillende factoren om rekening mee te houden, en kan het dus een uitdaging zijn om de juiste keuze te maken. Wij van THAIGO weten dat het overweldigend kan zijn om een Muay Thai-sportschool te vinden die goed bij jou reisplannen en behoeftes past. Dit artikel hebben we speciaal voor jou opgesteld om je te informeren over belangrijke factoren waar rekening mee gehouden moet worden bij het kiezen van Muay Thai-sportschool en -training in Thailand.

Belangrijke factoren bij het vinden van de juiste Muay Thai-sportschool in Thailand

Het kan lastig zijn om een goede Muay Thai-sportschool in Thailand te vinden vanwege de overweldigende hoeveelheid opties die beschikbaar zijn. Thailand staat wereldwijd bekend als de thuisbasis van Muay Thai, met talloze sportscholen verspreid over het hele land. Hierdoor kan het moeilijk zijn om te bepalen welke sportschool de beste keuze is voor jouw behoeften en doelen. Daarnaast zijn enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing:

  1. Locatie: Houd rekening met de locatie van de sportschool in verhouding tot waar je verblijft. Het is het beste om een sportschool in de buurt te kiezen om te voorkomen dat u te veel tijd en geld aan vervoer besteedt.
  2. Reputatie: Zoek een sportschool met een goede reputatie in de Muay Thai-gemeenschap. Je kunt recensies lezen en om aanbevelingen vragen van andere vechters of trainers.
  3. Trainers: De trainers in de sportschool moeten ervaren en goed geïnformeerd zijn in Muay Thai-technieken. Controleer hun kwalificaties en vraag naar hun manier van lesgeven om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor jou. Ook is het fijn om er zeker van te zijn dat jou instructeur Engels spreekt!
  4. Faciliteiten: De sportschool moet over voldoende faciliteiten beschikken, waaronder een ring, bokszakken en andere benodigde apparatuur om een professionele training te kunnen volgen. Het is ook belangrijk om de netheid en het onderhoud van de sportschool te controleren.
  5. Trainingsschema: Ontdek het trainingsschema van de sportschool en zorg ervoor dat het past bij jouw beschikbaarheid. Sommige sportscholen bieden meerdere trainingssessies per dag aan, terwijl andere er misschien maar één hebben.

Kies de juiste Muay-Thai sportschool met THAIGO!

Het kiezen van de juiste Muay Thai-sportschool in Thailand is van groot belang om het meeste uit je training en algehele ervaring te halen. Met zoveel opties kan het echter overweldigend zijn om de beste keuze te maken. Bij THAIGO begrijpen we dit en hebben we rekening gehouden met alle belangrijke factoren (zoals locatie, reputatie, trainers, faciliteiten en trainingsschema’s) om zo voor jou de perfecte Muay Thai-sportschool te vinden. De scholen werken alleen met professionele instructeurs met jarenlange ervaring in de authentieke kunst van Muay Thai. Onze instructeurs zullen een persoonlijk trainingsschema maken die past bij jou wensen en ervaring, zodat jij de optimale begeleiding kan hebben! 

Daarnaast selecteert THAIGO de meest comfortabele tophotels die dicht bij de sportschool zitten, waardoor jij met een gerust hart jezelf tot het uiterste kan zetten tijdens trainingen en in de ring! Geniet van onze meest comfortabele accommodatie, 24/7 service, professionele coaching en professionele medische hulp bij het trainen.

Bekijk hieronder onze beste Muay Thai trainingen in Thailand

Professionele training

9 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (9 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 9 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€689€595
(10 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Aanbevolen

7 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Beginners Course)

Trainingsprogramma (7 dagen) inclusief 8 nachten verblijf in een van onze comfortabele tophotels in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€599€449
(7 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Professionals

30 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (30 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 30 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€1.850€1.650
(6 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Unieke ervaring

16 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (16 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 16 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand

Intensief trainingsprogramma (totaal 24 sessies) voor gevorderden met vechtervaring.
De professionele trainer houdt rekening met jouw vaardigheden, conditie en tempo.
Bij de wereldberoemde Sitmonchai Gym in Kanchanaburi, Thailand
Verblijf in privékamer bij de gym
De eerste en laatste nacht slaap je in een comfortabel hotel
We staan voor je klaar: Nederlandse medewerker op locatie
Start dagelijks op maandag t/m zaterdag (Let op: vol=vol)
Black Friday Deal: Boek vóór 27 november 2023 en geniet van gratis airport ophaalservice t.w.v. €50,-

Vanaf€1.095€899
(9 Beoordelingen)
Bekijk deze reis

Boek direct jouw vliegtickets
en ga genieten.Bekijk vliegtickets

Zonder zorgen op reis.
De Thailand-experts van THAIGO staan voor je klaar.Neem contact op

(+31)085-1300610

Gebruik de THAIGO chat

info@thaigo.nl