Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Muay Thai in Thailand: Wat je kunt verwachten van Muay Thai training in Thailand met THAIGO

Muay Thai is zweten, je hart sneller laten kloppen en je eigen grenzen verleggen

Op deze pagina vind je de dingen die je kunt verwachten van een Muay Thai training in Thailand (leestijd: 3 min.)

Ben jij geïnteresseerd om Muay Thai te beoefenen in Thailand, maar weet je niet echt wat je ervan kan verwachten? Met THAIGO weet je waar je aan toe bent!

Muay Thai is de nationale sport van Thailand en wordt al honderden jaren beoefend in het land. Als je geïnteresseerd bent in vechtsporten of gewoon jezelf fysiek en mentaal wilt uitdagen, dan is het trainen in een Muay Thai-sportschool in Thailand een geweldige optie. Veel mensen zouden deze uitdaging graag willen aangaan, maar weten niet goed wat ze precies kunnen verwachten van zo’n traditionele Muay Thai-training in Thailand. Op deze pagina zullen we de dingen die je kunt verwachten tijdens een authentieke Muay Thai training benoemen.

Wat je kunt verwachten van Muay Thai training in Thailand

Trainen in een Muay Thai-sportschool in Thailand is een unieke ervaring die je zowel fysiek als mentaal zeker zal uitdagen. De dagelijkse routine begint meestal in de ochtend, met sessies die meerdere uren duren. Je kunt verwachten dat je samen met ervaren vechters traint, maar ook met beginners zoals jij, allemaal onder begeleiding van deskundige trainers.

De training zelf is intensief, met een focus op het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Je zult veel tijd besteden aan het oefenen van je stoten, schoppen en knie-aanvallen, en aan het aanscherpen van je voetenwerk en verdedigende vaardigheden. Trainen in een Muay Thai-sportschool in Thailand is niet voor bangeriken, maar het is ongelooflijk lonend voor degenen die bereid zijn om zich in te spannen.

Naast de fysieke training krijg je ook de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van Muay Thai. Onze sportscholen bieden lessen of workshops aan over de traditie en gebruiken van de sport, waardoor je een beter begrip krijgt van de betekenis ervan in de Thaise samenleving. Over het algemeen is trainen in een Muay Thai-sportschool in Thailand een ervaring die je tot het uiterste zal verleggen en je een hernieuwde waardering zal geven voor de sport en de cultuur waarin deze is ontstaan.

Hier zijn enkele dingen die je kunt verwachten als je traint in een Muay Thai-sportschool in Thailand:

  1. Intense workouts: Muay Thai is een intense sport en de trainingen zijn dan ook zeer uitdagend. Je kunt verwachten dat je aan je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie werkt tijdens de trainingen.
  2. Ervaren trainers: In Thailand zijn er talloze sportscholen die Muay Thai-trainingen aanbieden. Veel van deze sportscholen hebben trainers die jarenlange ervaring hebben in de sport en die je kunnen helpen om je technieken te verbeteren en je lichaam en geest sterker te maken.
  3. Focus op techniek: In een Muay Thai-sportschool in Thailand ligt de nadruk op het aanleren van de juiste technieken en bewegingen. Je leert niet alleen hoe je een stoot of trap moet uitvoeren, maar ook hoe je moet verdedigen en hoe je de technieken kunt combineren.
  4. Gemeenschapsgevoel: Muay Thai is een sport die wordt beoefend door mensen uit alle lagen van de bevolking in Thailand. Als je traint in een Muay Thai-sportschool, maak je deel uit van een gemeenschap van mensen die dezelfde passie delen en elkaar ondersteunen.
  5. Culturele ervaring: Muay Thai is diep geworteld in de Thaise cultuur en geschiedenis. Als je traint in een Muay Thai-sportschool in Thailand, krijg je niet alleen de kans om de sport te leren, maar ook om meer te leren over de cultuur en geschiedenis van het land.
  6. Verbeterde mentale gezondheid: Naast het verbeteren van je fysieke gezondheid, kan Muay Thai ook helpen om je mentale gezondheid te verbeteren. Tijdens de trainingen leer je doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en focus, wat kan bijdragen aan een betere mentale gezondheid.

Het is belangrijk om voorbereid te zijn op de ervaring, zowel fysiek als mentaal. Je moet geschikte kleding en uitrusting meenemen. Je moet ook bereid zijn om je aan te passen aan het klimaat en de omgeving, die warm en vochtig kunnen zijn.

THAIGO helpt je bij het overtreffen van verwachtingen

Als je besluit om Muay Thai training te gaan volgen, opent dit veel mogelijkheden om te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. Trainen in een Muay Thai-sportschool in Thailand een uitdagende en unieke ervaring die je lichaam en geest zal versterken, terwijl je ook meer leert over de Thaise cultuur en gemeenschap. Bij THAIGO selecteren we voor jou de beste sportscholen in Thailand voor Muay Thai-trainingen. Of je nu voor het eerst begint met trainen of al een ervaren vechter bent, met THAIGO kun je zorgeloos genieten van Muay Thai-trainingen van wereldklasse! Bij aankomst krijg je van ons jou persoonlijke Muay Thai Outfit en alle benodigde materialen om jou Muay Thai training zorgelijk van start te gaan!

THAIGO staat klaar om je te begeleiden en ondersteunen tijdens jou Muay Thai ervaring in Thailand, zodat je het maximale uit jezelf kunt halen en kunt genieten van deze onvergetelijke ervaring!

 

 

Bekijk hieronder onze beste Muay Thai trainingen in Thailand

Professionele training

9 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (9 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 9 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€689€595
(10 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Aanbevolen

7 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Beginners Course)

Trainingsprogramma (7 dagen) inclusief 8 nachten verblijf in een van onze comfortabele tophotels in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€599€449
(7 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Professionals

30 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (30 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 30 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€1.850€1.650
(6 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Unieke ervaring

16 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (16 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 16 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand

Intensief trainingsprogramma (totaal 24 sessies) voor gevorderden met vechtervaring.
De professionele trainer houdt rekening met jouw vaardigheden, conditie en tempo.
Bij de wereldberoemde Sitmonchai Gym in Kanchanaburi, Thailand
Verblijf in privékamer bij de gym
De eerste en laatste nacht slaap je in een comfortabel hotel
We staan voor je klaar: Nederlandse medewerker op locatie
Start dagelijks op maandag t/m zaterdag (Let op: vol=vol)
Black Friday Deal: Boek vóór 27 november 2023 en geniet van gratis airport ophaalservice t.w.v. €50,-

Vanaf€1.095€899
(9 Beoordelingen)
Bekijk deze reis

Boek direct jouw vliegtickets
en ga genieten.Bekijk vliegtickets

Zonder zorgen op reis.
De Thailand-experts van THAIGO staan voor je klaar.Neem contact op

(+31)085-1300610

Gebruik de THAIGO chat

info@thaigo.nl