Geen creditcard nodig Unieke reizen in ThailandMeer dan 15 jaren reiservaring in Thailand Aangesloten bij VZR-Garant

Muay Thai in Thailand: Jouw Levensveranderende Muay Thai-Reis naar Thailand begint met THAIGO!

Jouw levensveranderende Muay Thai ervaring in Thailand begint met THAIGO!

Op deze pagina leer je over alle voordelen die THAIGO biedt om jou Muay Thai-reis compleet te maken (leestijd: 3 min.)

Wil jij het optimale uit jezelf halen en trainen in een authentieke Muay Thai-sportschool terwijl je verblijft in een exclusieve accommodatie? Boek dan uw Muay Thai-pakketreis met THAIGO!

Welkom bij THAIGO, waar een Muay Thai-reis naar Thailand veel meer is dan alleen een trainingskamp. Het is een levensveranderende ervaring die je de kans biedt om jezelf onder te dompelen in de cultuur en tradities van deze prachtige sport. Van trainen in een traditionele Muay Thai-sportschool tot het verkennen van de rijke geschiedenis van de sport in Thailand, en van het overwinnen van persoonlijke uitdagingen tot het maken van levenslange vriendschappen met mede-vechters van over de hele wereld – met THAIGO wordt jouw Muay Thai-reis een onvergetelijk avontuur waarbij je begeleid wordt om het beste uit jezelf te halen. 

Welkom op THAIGO: Wie zijn we, wat doen we en wat is ons doel?

THAIGO is een toonaangevende reisorganisatie gespecialiseerd in o.a. Muay Thai-reizen naar Thailand. Met een passie voor Muay Thai en een diepgaand begrip van de Thaise cultuur en tradities, biedt THAIGO onvergetelijke ervaringen aan reizigers die geïnteresseerd zijn in het leren van deze eeuwenoude vechtsport.

THAIGO zorgt voor een zorgeloze reiservaring, met professionele begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt. Of je nu een beginner bent die kennis wil maken met Muay Thai of een ervaren vechter die zijn vaardigheden wil aanscherpen, THAIGO biedt op maat gemaakte reisprogramma’s die aan je behoeften en doelen voldoen.

Het doel van THAIGO is om reizigers een unieke ervaring te bieden op het gebied van Muay Thai-reizen naar Thailand. THAIGO streeft ernaar om reizigers de mogelijkheid te bieden om te trainen in traditionele Muay Thai-sportscholen, de rijke geschiedenis en cultuur van Muay Thai te ontdekken, en persoonlijke groei en uitdagingen te bevorderen. Daarnaast streeft THAIGO ernaar om een zorgeloze reiservaring te garanderen, met het uiteindelijke doel om reizigers een onvergetelijke ervaring in Thailand te bezorgen en hen te helpen levenslange herinneringen te creëren.

Waarom een Muay Thai-reis naar Thailand een ervaring is die je leven kan veranderen

Met THAIGO is een Muay Thai-reis naar Thailand veel meer dan alleen een trainingskamp. Het is een levensveranderende ervaring die een unieke kans biedt om jezelf onder te dompelen in de cultuur en tradities van de sport. De ervaring van trainen in een traditionele Muay Thai-sportschool, omringd door toegewijde trainers en vechters, is iets dat nergens anders ter wereld kan worden nagebootst.

Je zult niet alleen je Muay Thai-vaardigheden verbeteren, maar je zult ook een beter begrip krijgen van de sport en haar geschiedenis. Doordat Thailand de geboorteplaats van Muay Thai is krijg je de kans om enkele van de belangrijkste historische bezienswaardigheden te bezoeken en meer te weten te komen over de evolutie van de sport.

Bovendien zal een training in Thailand je uit je comfortzone duwen en je uitdagen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Je leert trainen in de hitte en vochtigheid, je aan te passen aan een nieuw dieet en door het buitenland te navigeren op eigen been. Al deze ervaringen zullen je helpen groeien als persoon en je zult terugkeren naar je thuisland met een hernieuwd gevoel van vertrouwen en onafhankelijkheid.

Tot slot is een Muay Thai-reis naar Thailand een gelegenheid om mensen van over de hele wereld te ontmoeten die jouw passie voor de sport delen. Je zult levenslange vriendschappen sluiten en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Muay Thai is een prachtige sport die niet alleen fysieke voordelen biedt, maar ook mentale en emotionele groei. Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, moet een Muay Thai-reis naar Thailand zeker op je bucketlist staan!

 

Jou ideale Muay Thai-training begint met THAIGO!

Maak je Muay Thai ervaring in Thailand onvergetelijk met THAIGO. Met professionele begeleiding, authentieke Muay Thai-training, culturele onderdompeling en de mogelijkheid om persoonlijke groei te ervaren, biedt THAIGO een complete en zorgeloze pakketreis voor Muay Thai-liefhebbers. Of je nu een ervaren vechter bent of net begint met Muay Thai, THAIGO zorgt voor een op maat gemaakte reis die aan al je behoeften voldoet. Kies voor THAIGO en ontdek waarom een Muay Thai-reis naar Thailand met hen een onvergetelijke en levensveranderende ervaring kan zijn.

Bekijk onze product pagina om jou perfecte reis samen te stellen. Boek vandaag nog en bereid je voor op een avontuur dat je nooit zult vergeten!

 

Bekijk hieronder onze beste Muay Thai trainingen in Thailand

Professionele training

9 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (9 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 9 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€689€595
(10 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Aanbevolen

7 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Beginners Course)

Trainingsprogramma (7 dagen) inclusief 8 nachten verblijf in een van onze comfortabele tophotels in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€599€449
(7 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Professionals

30 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (30 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 30 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand
Vanaf€1.850€1.650
(6 Beoordelingen)
Bekijk deze reis
Unieke ervaring

16 Dagen Muay Thai Trainingsprogramma in Thailand (Advanced Course)

Trainingsprogramma (16 dagen) voor gevorderde vechters inclusief 16 nachten comfortabel verblijf in Kanchanaburi, Thailand

Intensief trainingsprogramma (totaal 24 sessies) voor gevorderden met vechtervaring.
De professionele trainer houdt rekening met jouw vaardigheden, conditie en tempo.
Bij de wereldberoemde Sitmonchai Gym in Kanchanaburi, Thailand
Verblijf in privékamer bij de gym
De eerste en laatste nacht slaap je in een comfortabel hotel
We staan voor je klaar: Nederlandse medewerker op locatie
Start dagelijks op maandag t/m zaterdag (Let op: vol=vol)
Black Friday Deal: Boek vóór 27 november 2023 en geniet van gratis airport ophaalservice t.w.v. €50,-

Vanaf€1.095€899
(9 Beoordelingen)
Bekijk deze reis